Sand og grus til rette tid og sted​

Hos Svenstrup Vognmandsforretning har vi vogne, der kan levere sand og grus, og vores chauffører har megen erfaring med kørsel heraf. Vi beskæftiger os næsten dagligt med kørsel af grus og sand i Nordjylland, men vi holder primært til nær Aalborg, Nørresundby og Støvring.

Vi leverer og fordeler sand og grus

Vores vognmandsforretning beskæftiger sig med alle typer af kørsel, og derfor ved vi, hvor lang tid vi skal sætte af til en given levering. Vi overholder altid deadlines, og vi ændrer ikke pludselig den pris, vi har givet dig. Når vi leverer sand og grus kan vi også sagtens sprede det ud for dig med kran. Skal du have grus i indkørslen kan vi også være behjælpelig med det, evt med gummiged. 

​Skal du have leveret sand og grus på komplicerede lokationer, så tager vi en snak med dig om, hvordan vi i fællesskab kan løse det.

Kontakt os

Hvis du har brug for assistance i forhold til en levering af sand og grus, så ring til os. Vi kan altid hjælpe dig. Vi leverer til private og erhvervskunder, og derfor kan vi også hjælpe dig.

Ring til os med det samme på telefon 98 38 11 00, hvor vi også kan give dig svar på yderligere spørgsmål, du måtte have.​

Firmaoplysninger

Svenstrup Vognmandsforretning I/S

V/ Leif & Tim Jespersen

CVR: 36624027

Kontaktoplysninger​

​T​elefon: 98 38 11 00​

​​Fax.: 98 38 01 00

Mail: info@svenstrupvf.dk 

Adresseoplysninger​

Hobrovej 743

9230 Svenstrup​