Sand og grus døgnet rundt

Skal du bruge sand og grus? Hos Svenstrup Vognmandsforretning sælger vi sand og grus. Hos os har du både mulighed for at hente sand og grus selv døgnet rundt eller få det leveret. Vi har et bredt udvalg af sand og grus, lige fra sandkassesand til stabilgrus.

Vi har flere vogne, der kan levere sand og grus, og vores chauffører har megen erfaring med kørsel heraf. Vi beskæftiger os næsten dagligt med kørsel af grus og sand i Nordjylland, men vi holder primært til nær Aalborg, Nørresundby og Støvring.

Afhentning af sand og grus

På vores plads tilbyder vi hent selv sand og hent selv grus døgnet rundt. De materialer, du kan vælge imellem, er forsynet med navn og pris. Du læsser selv det sand og grus, du skal bruge og afregner herefter via MobilePay. 

Der er også mulighed for betaling med kontanter ved at komme pengene i en kuvert eller lignende og lægge den i brevsprækken i døren til kontoret. Uanset din betalingsform skal du påføre bilens registreringsnummer. Ved afhentning af sand og grus starter vores priser ved 50 kr. for en almindelig trailer læsset uden høje sider. Se alle vore priser her.

Vi leverer og fordeler sand og grus

Vores vognmandsforretning beskæftiger sig med alle typer af kørsel, og derfor ved vi, hvor lang tid vi skal sætte af til en given levering. Vi overholder altid deadlines, og vi ændrer ikke pludselig den pris, vi har givet dig. Når vi leverer sand og grus kan vi også sagtens sprede det ud for dig med kran. Skal du have grus i indkørslen kan vi også være behjælpelig med det, evt med gummiged.

​​Skal du have leveret sand og grus på komplicerede lokationer, så tager vi en snak med dig om, hvordan vi i fællesskab kan løse det.

Kontakt os

Hvis du har brug for assistance i forhold til en levering af sand og grus, så ring til os. Vi kan altid hjælpe dig. Vi leverer til private og erhvervskunder, og derfor kan vi også hjælpe dig.

Ring til os med det samme på telefon 98 38 11 00, hvor vi også kan give dig svar på yderligere spørgsmål, du måtte have.​

Tommy Winther

"Super nemt at komme til pladsen. Godt udvalg rimelige priser. Lækkert med adgang 27/7 og betaling via mobilepay"

Thomas Dahl Mackenhauer

"Nemt at hente en trailer fuld sand jord eller hvad man har brug for til rimelige priser"

René Skat

"Et godt koncept at bare spænder trailer på bilen og selv fylder - betaling enten kontant eller mobilepay."

Vurderet 4.2/ 5 stjerner på baggrund af 12 anmeldelser på Google.

Svenstrup Vognmandsforretning A/S

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR 43351842

Kontakt os

Svenstrup Vognmandsforretning A/S

Hobrovej 743, 9230 Svenstrup