Kranmontage: Lastbil med kran – hjælp til de store projekter

​Har du brug for et firma, der kan hjælpe dig med kranmontage? Så er du landet det rette sted. Hos Svenstrup Vognmandsforretning A/S er vi et nordjysk vognmandsfirma, der kan tilbyde krankørsel til mange forskellige lejligheder.

Vores kunder henvender sig fra Aalborg, Støvring og resten af Nordjylland, så har du brug for at leje en lastbil i omegnen, skal du endelig slå på tråden.

Vi har følgende lastbiler til rådighed

Vi råder over otte lastbiler, hvor kun en af dem ikke har en kran. Derudover har vi:

  • ​5 lastbiler med 30tm kraner
  • ​1 lastbil med en 47tm kran
  • ​1 lastbil med en 115tm kran

Vores lastbiler har desuden mulighed for udlæg fra 16, 26 og 37 meter. Ønsker du nogle former for tilbehør, kan vi tilbyde køreplade, vakuumsug til vinduer og glas samt høje og lave parallelgafler.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til noget af ovenstående.

Disse ydelser kan vi tilbyde dig

Der kan være rigtig mange fordele ved en fjernstyret lastbil med kran. Udover at være nyttig som transport til diverse materialer, kan vores lastbiler løse mange andre opgaver.

Lej eksempelvis en lille lastbil til at fordele jord eller sand i din indkørsel, din have eller til dit fundament. Udnyt vores store udbud af kranlængder, hvis du skal have transporteret byggematerialer eller andet op på en højere etage.

 

Vores kranbiler udlejes i hele Danmark, og vi er uddannede i specialtransport. Vores chauffører efteruddannes ofte, så de er opdaterede på de nyeste tendenser i vores branche. Det er fordelagtigt for dig, når du skal have foretaget kranmontage af større materialer.

Hvad koster kranmontage?

Ønsker du at høre mere om lastbil med kran, eller få en pris eller timepris på vores ydelser? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi giver en pris, der stemmer overens med den ydelse du ønsker, eller de lastbiler der skal udlejes.

Lej en lastbil med kran til kranmontage allerede i dag

Har du brug for krankørsel allerede i dag? Kontakt os da gerne på 98 38 11 00. Så kan vi tale om salg og udlejning af vores mange ydelser.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Tommy Winther

"Super nemt at komme til pladsen. Godt udvalg rimelige priser. Lækkert med adgang 27/7 og betaling via mobilepay"

Thomas Dahl Mackenhauer

"Nemt at hente en trailer fuld sand jord eller hvad man har brug for til rimelige priser"

René Skat

"Et godt koncept at bare spænder trailer på bilen og selv fylder - betaling enten kontant eller mobilepay."

Vurderet 4.2/ 5 stjerner på baggrund af 12 anmeldelser på Google.

Svenstrup Vognmandsforretning A/S

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR 43351842

Kontakt os

Svenstrup Vognmandsforretning A/S

Hobrovej 743, 9230 Svenstrup