Få professionel hjælp til vakuumsug og glassug

Skal du have hjælp til at transportere eller montere store flader i glas eller plastik? 

Så lyder det til, du har brug for assistance fra Svenstrup Vognmandsforretning I/S V/L N Jespersen. Vi er en nordjysk vognmandsforretning, der tilbyder hejs med glassug. På den måde kan dine store ruder og glaspartier monteres i dit nye hus.

Vores kunder henvender sig fra Aalborg, Støvring og resten af Nordjylland, så skal du have fragtet og suget glas i dette område, kan du roligt kontakte os.

Velegnet til glas, keramik og plastik

Hos os får du et væld af forskellige glassug, samt forskellige udskudsarme, der muliggør flytninger af mange størrelser af glatte overflader.

Vi vakuumsuger og glassuger mestendels glas, men det hænder også, at vi flytter store flader af keramik og plastik - alt kan næsten lade sig gøre. 

Hvad koster vakuumsug og glassug?

Ønsker du en pris på vakuumsug og glassug? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Vores priser afhænger nemlig meget af, hvor langt dine materialer skal transporteres, samt hvor store flader, vi har med at gøre. Jo større flader, des større maskiner, der skal fragtes.

Uanset hvad, kan du være sikker på, at vores priser er konkurrencedygtige. Vi bestræber os altid på at overholde tid og betingelserne for vores aftale. Er vores kunder tilfredse, er vi det også.

Kontakt os for et godt tilbud på din specifikke opgave

Er du nysgerrig på, hvilket tilbud du kan få hos os? Ring til os på 98 38 11 00, eller skriv på ​ info@svenstrupvf.dk. Så tager vi en uforpligtende snak og udformer et godt tilbud til dig.

Gennem årene har vi løst mange opgaver inden for vakuumsug og glassug, så vi har faktisk oplevet det meste. Det kommer dig til gode, når din opgave skal løses.

Vi ser frem til at montere dit glas!​

Firmaoplysninger

Svenstrup Vognmandsforretning I/S

V/ Leif & Tim Jespersen

CVR: 36624027

Kontaktoplysninger​

​T​elefon: 98 38 11 00​

​​Fax.: 98 38 01 00

Mail: info@svenstrupvf.dk 

Adresseoplysninger​

Hobrovej 743

9230 Svenstrup​