Krankørsel til private og erhverv

Hos Svenstrup Vognmandsforretning kan vi hjælpe med krankørsel i hele Danmark. Vi kører dagligt for kunder i blandt andet Aalborg, Støvring og resten af Nordjylland. Som erfaren vognmand varetager vi altid en sikker og professionel krankørsel til private og erhverv.

Vi råder over 8 lastbiler, alle 4 akslet, 1 uden kran, 5 med 30tm kraner, 1 med en 47tm kran, 1 med en 115tm kran. Henholdsvis med udlæg fra 16-26-37 meter. Derudover har vi tilbehør såsom køreplade åg og vakuumsug til vinduer, lave og høje pallegafler.

Forskellige typer af krankørsel

Der findes forskellige typer af krankørsel alt efter, hvilket behov du skal have dækket. Vi kan blandt andet hjælpe med at fordele jord eller sand til specifikke områder, eller vi kan leverer byggematrialer op på højere etager i bygninger. Uanset hvilken type opgave du har behov for, så ønsker vi at være dig behjælpelig.

Få et tilbud på kranarbejde

Ønsker du at bestille krankørsel, kan du trygt bestille den hos os, da vi er en 3. generations vognmandsforretning med stor erfaring. Vi holder os hele tiden opdateret med kurser og uddannelser, så vi sikrer den rette kvalitet og sikkerhed.

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 98 38 11 00

Firmaoplysninger

Svenstrup Vognmandsforretning I/S

V/ Leif & Tim Jespersen

CVR: 36624027

Kontaktoplysninger​

​T​elefon: 98 38 11 00​

​​Fax.: 98 38 01 00

Mail: info@svenstrupvf.dk 

Adresseoplysninger​

Hobrovej 743

9230 Svenstrup​