Kranarbejde: Krankørsel til private og erhverv

Hos Svenstrup Vognmandsforretning kan vi hjælpe med krankørsel i hele Danmark. Vi udfører dagligt kranarbejde for kunder i blandt andet Aalborg, Støvring og resten af Nordjylland. Som erfaren vognmand varetager vi altid en sikker og professionel krankørsel til private og erhverv.

Vi råder over 8 lastbiler, alle 4-akslet, 1 uden kran, 5 med 30tm-kraner, 1 med en 47tm-kran, 1 med en 115tm-kran. Henholdsvis med udlæg fra 16-26-37 meter. Derudover har vi tilbehør såsom kørepladeåg og vakuumsug til vinduer, lave og høje pallegafler.

Krankørsel, containerkørsel og containerudlejning i høj kvalitet

Der findes forskellige typer af krankørsel alt efter, hvilket behov du skal have dækket. Vi kan blandt andet hjælpe med at fordele jord eller sand til specifikke områder, eller vi kan levere byggematerialer op på højere etager i bygninger. VI tilbyder desuden containerkørsel og containerudlejning. Uanset hvilken type opgave du har behov for, så ønsker vi at være behjælpelige.

Hør mere om kranarbejde: Få et tilbud på krankørsel

Ønsker du at bestille krankørsel, containerudlejning eller containerkørsel, kan du trygt bestille den hos os, da vi er en vognmandsforretning med stor erfaring gennem flere generationer. Vi holder os hele tiden opdateret med kurser og uddannelser, så vi sikrer den rette kvalitet og sikkerhed.

Har du spørgsmål vedrørende kranarbejde i form af krankørsel eller andet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 98 38 11 00 eller skrive en e-mail til info@svenstrupvf.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Firmaoplysninger

Svenstrup Vognmandsforretning I/S

V/ Leif & Tim Jespersen

CVR: 36624027

Kontaktoplysninger​

​T​elefon: 98 38 11 00​

​​Fax.: 98 38 01 00

Mail: info@svenstrupvf.dk 

Adresseoplysninger​

Hobrovej 743

9230 Svenstrup​