Flis og bark - levering og afhentning

Hos Svenstrup Vognmandsforretning distribuerer vi blandt andet flis og bark som kan bruges til bede. Vi kører primært ud til kunder i Nordjylland, hovedsageligt Aalborg, Nørresundby og Støvring, og vi leverer til både private og erhverv.

Brug flis og bark i haven

Flis og bark er et naturmateriale. Det kan bruges i haven, hvis man har særlige bede, der kræver en høj grad af fugtighed i jorden. Materialet har en god evne til at bevare netop fugtighed på en naturlig måde, som er at foretrække, hvis du vil give dine planter og bede de bedste betingelser.​ 

​Hos Svenstrup Vognmandsforretning har du muligheden for at få flis og bark leveret til din adresse og til din have, men ønsker du at spare lidt penge, kan du selv afhente det på vores adresse i Svenstrup. Ønsker du at få materialet leveret, kan vi levere med grab og tip, hvis området er til at komme til med vores vogne.

Få et godt tilbud - Tag kontakt

Vi kan give dig et godt tilbud på både ved levering og afhentning. Kontakter du os, kan vi give dig mere information, svar på spørgsmål eller en god pris. Vi kan kontaktes på telefon 98 38 11 00.​

Tommy Winther

"Super nemt at komme til pladsen. Godt udvalg rimelige priser. Lækkert med adgang 27/7 og betaling via mobilepay"

Thomas Dahl Mackenhauer

"Nemt at hente en trailer fuld sand jord eller hvad man har brug for til rimelige priser"

René Skat

"Et godt koncept at bare spænder trailer på bilen og selv fylder - betaling enten kontant eller mobilepay."

Vurderet 4.2/ 5 stjerner på baggrund af 12 anmeldelser på Google.

Svenstrup Vognmandsforretning A/S

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR 43351842

Kontakt os

Svenstrup Vognmandsforretning A/S

Hobrovej 743, 9230 Svenstrup