Udlejning af container til private og erhverv

Hos Svenstrup Vognmandsforretning mellem Aalborg og Støvring i Nordjylland tilbyder vi udlejning af container til private og erhverv. Vi leverer container til byggepladser og private, så det er nemt for dig at komme af med bygge-, nedbrydnings- eller haveaffald. 

Faste områdepriser ved udlejning af container

​Vi tilbyder lave og faste områdepriser ved udlejning af container, og priserne på vores containerudlejning er klare og gennemskuelige. Dermed er du sikker på, hvad det kommer til at koste, og det gør vores udlejning velegnet for private, som ikke har erfaring med containerudlejning.​

Vi kan tilbyde lukkede eller åbne containere fra 12 til 20 kubikmeter. De fleste bruger containerne til udsætning af forskellige former for affald. Mange vil vælge en åben affaldscontainer til haveaffald og nedbrydningsaffald. Vi råder og vejleder gerne om det bedste valg og den bedste størrelse til den aktuelle opgave ved udlejning af container.

Kontakt os for at høre om vores affaldscontainere

​Du er altid velkommen til at høre mere om vores affaldscontainere og øvrige containere. Vi drøfter gerne dine ønsker og behov, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på udlejning af container.

Du kan ringe til os på telefon 98 38 11 00 for at høre mere.

Tommy Winther

"Super nemt at komme til pladsen. Godt udvalg rimelige priser. Lækkert med adgang 27/7 og betaling via mobilepay"

Thomas Dahl Mackenhauer

"Nemt at hente en trailer fuld sand jord eller hvad man har brug for til rimelige priser"

René Skat

"Et godt koncept at bare spænder trailer på bilen og selv fylder - betaling enten kontant eller mobilepay."

Vurderet 4.2/ 5 stjerner på baggrund af 12 anmeldelser på Google.

Svenstrup Vognmandsforretning A/S

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR 43351842

Kontakt os

Svenstrup Vognmandsforretning A/S

Hobrovej 743, 9230 Svenstrup