Udlejning af container til private og erhverv

Hos Svenstrup Vognmandsforretning mellem Aalborg og Støvring i Nordjylland tilbyder vi udlejning af container til private og erhverv. Vi leverer container til byggepladser eller privatgrund i hele Danmark, så det er nemt for dig af skaffe dig af med bygge-, nedbrydnings- eller haveaffald. 

Faste områdepriser ved udlejning af container

​ Vi tilbyder lave og faste områdepriser ved udlejning af container, og priserne på vores containerudlejning er klare og gennemskuelige. Dermed er du sikker på, hvad det kommer til at koste, og det gør vores udlejning velegnet for private, som ikke har erfaring med containerudlejning.

Vi kan tilbyde lukkede eller åbne containere fra 12 til 34 kubikmeter. De fleste bruger containerne til udsætning af forskellige former for affald. Mange vil vælge en åben affaldscontainer til haveaffald og nedbrydningsaffald. Vi råder og vejleder gerne om det bedste valg og den bedste størrelse til den aktuelle opgave ved udlejning af container.

Kontakt os for at høre om vores affaldscontainere

​Du er altid velkommen til at høre mere om vores affaldscontainere og øvrige containere. Vi drøfter gerne dine ønsker og behov, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på udlejning af container.

Du kan ringe til os på telefon 98 38 11 00 for at høre mere.

Firmaoplysninger

Svenstrup Vognmandsforretning I/S

V/ Leif & Tim Jespersen

CVR: 36624027

Kontaktoplysninger​

​T​elefon: 98 38 11 00​

​​Fax.: 98 38 01 00

Mail: info@svenstrupvf.dk 

Adresseoplysninger​

Hobrovej 743

9230 Svenstrup​